RESULTAT: Grand Prix Enkeltstart (3. afdeling)

Årets tredje afdeling af Grand Prix’et 2013 i enkeltstart blev afholdt i højt tempo. Vinderen blev Damien Cahill fra Gult hold, som kørte på den imponerende tid 34 minutter og 5 sekunder. Rødt hold er stadig i top med 328 point, skarpt forfulgt af sort hold med 295 point og gult hold med 289 point. I bunden ligger grønt hold med 185 point, men intet er afgjort endnu og der er stadig massere af point at køre om i fjerde og femte afdeling af Grand Prix’et. Fjerde og næstsidste afdeling af Grand Prix’et (linieløb) køres torsdag d. 13/6.

Se alle tiderne fra enkeltstarten i excelarket

Grand Prix 2013 (download excelfil)

Oprettet d. 3. June 2013
En kommentar til RESULTAT: Grand Prix Enkeltstart (3. afdeling)

  Warning: Use of undefined constant rt_comments - assumed 'rt_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/team9280.dk/public_html/wp-content/themes/theme/comments.php on line 46
 1. René Olesen
  9. June 2013 at 23:28

  Ny hilsen til hold grøn.

  Tjah, hvis man skal se det lyse(grønne) i tredje afdeling, så må det være at grønt hold faktisk stillede med 7 ryttere til dysten mod tiden.

  Og nej, der var ingen punkteringer! Til gengæld var der ikke helt så meget luft i lungerne som hos de andre hold. Damien Cahill fra gult hold satte ny rekord og Dennis Sørensen, som altid er god for en hurtig tid, blev nummer to. Også sort hold gjorde det godt med Thomas Kold og Torben Nielsen på henholdsvis tredje og fjerdepladsen. Desværre skal vi helt ned til placering nummer 10 før vi finder en grøn prik ud for navnet. Det var Morten Sørensen, som fik bedste tid på hold grøn.

  Men selvom pointene ikke rakte til noget særligt, så var det ikke kun skidt det hele. Kenneth Damsgaard kørte i en tid, som må siges at være bedre end forventet i en debutsæson: 38min 02 sek – meget fint!

  Vi synes at have cementeret vores fjerdeplads i den samlede dyst, men så har jeg hørt i TV at “man kan køre mere frit og uden noget forventningspres. Der er større chancer for at man får lov at komme med i et udbrud, som holder hele vejen hjem”.

Skriv en kommentar