2013

Team 9280 byder alle medlemmer velkommen til den tilbagevendende begivenhed: Grand Prix. Det er en venskabelig dyst, som afvikles i fem afdelinger fordelt over sæsonen (følg med på hjemmesiden for datoer). De fem afdelinger er:

1. afdeling: Linjeløb (d. 2. maj 2013)

2. afdeling: Linjeløb (d. 23. maj 2013)

3. afdeling: Enkeltstart (d. 30. maj 2013)

4. afdeling: Linjeløb (d. 13. juni 2013)

5. afdeling: Holdtidskørsel (d. 27. juni 2013)

Reglerne er lavet således at man uanset niveau er en vigtig del af holdet og kan bidrage med afgørende point. Eksempelvis bliver vi ofte splittet op i flere felter, når der køres linjeløb, og her vil med stor sandsynlighed være point at køre efter uanset i hviket felt, man sidder. Desuden vil den afgørende holdtidskørsel afhænge af, at alle ryttere hjælper hinanden til at komme godt med over stregen. Vinderne af Grand Prix’et er det hold, som efter 5. afdeling har flest point.

Holdene blev lavet i forbindelse med standerhejsning, og man kan se dem ved at downloade Excel filen her. Denne fil vil blive opdateret efter hver afdeling, så man kan downloade nyeste version og følge med i den samlede stilling samt diverse placeringer i de respektive afdelinger. I filen kan man også se reglerne for pointfordeling i Grand Prix’et.

Grand Prix plejer at være både sjovt, spændende og hyggeligt, og det er vi sikre på det bliver igen i år!