René O’s blog – Coast 2 Coast 2014

Bevares, nogle vil måske mene at det er en lang cykeltur for en kold Thy Special og en dukkert i et lige så koldt Vesterhav ved Nørre Vorupør. Men blandt alle os i Team 9280 med kædefedt i blodet bliver denne maraton tur betragtet som årets kongeetappe! Selvom ruten ikke kan betegnes som en legeplads for bakkespecialisterne var Coast 2 Coast med sine 174  km en udfordring for de fleste. For mange var det i sig selv et mål at gennemføre distancen, mens det for  andre var den ultimative afprøvning af formen før det gik løs i Mallorcas bjerge en lille uge senere. Uanset  mål og ambitioner var turen ventet med begejstring og længsel af de 14 ryttere, som havde indskrevet sig til start.

Sædvanen tro havde turarrangør Henrik Pedersen koordineret med vejrguderne og planlagt ruten i mindste detalje – stor ros til dig for begge dele! Starten gik fra Storvorde klokken 09.00 for hold ”Medvind” og en time senere for hold ”Punkterfri”. Med vind fra nordøst levede det ene af holdene fint op til navnet, mens  der nok skal findes på et nyt navn til det andet hold næste år…

Et par punkteringer kunne dog ikke tage modet fra nogen. Turen forløb planmæssigt og godt for begge hold. Efter 113 km var der indlagt depot. Ikke sådan ét med et par tørre kiks og lidt vand, som man knap ænser i forbifarten. Nej dette depot var bestykket med en overdådig buffet af hjemmegjorte sandwiches, marsbarer, marcipanbrød, energidrik og andre godter. Alt sammen serveret af smilende og servicemindet personale (tusind tak Hanne!)

Selv med depoterne fyldt op efter det uforglemmelige traktement skulle de sidste reserver graves frem for at nå målet i Nørre Vorupør. Onkel Bent tog de sidste kilometer i følgevognen efter at have givet alt (stærkt
kæmpet), mens andre klarede det med hiv og sving og kramper undervejs. Med varierende stilkarakterer klarede de resterende 13 deltagere distancen og kunne tage sig en velfortjent dukkert efterfulgt af en fadøl på torvet. Alt i alt endnu et herligt arrangement, der allerede nu må betegnes som én af de klassiske begivenheder i cykelkalenderen. Mon ikke successen bliver gentaget næste år.

Til slut skal der lyde en kæmpe tak til alle de smukke kyssepiger (dvs. koner og kærester) som rev timerne ud af kalenderen og tog sig tid til at hente os cykeltosser i det vestjyske. Håber vi alle ses igen til næste års Coas-2-Coast.

IMG_2441

Se alle billederne her

 

Oprettet d. 23. September 2014

Skriv en kommentar