Kræmmerløbet 2015

Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10.00 indbydes til et festligt cykelløb i og omkring Storvorde. I forbindelse med det årlige kræmmermarked i Storvorde, er det en fornøjelse for Team 9280, i samarbejde med Spar Nord i Storvorde og Storvorde Flaglaug, at indbyde til den 6. udgave af Storvorde Kræmmerløb.

Det er et 80 km motionsløb, og der cykles en rundstrækning på 5 x 16 km. Ruten er let kuperet (se ruten nederst). Det er påbudt at bruge cykelhjelm og forbudt at bruge tristyr. Tilmelding på dagen. (Download tilmeldinsblanket)

Der er tilmelding på dagen i startområdet kl. 8.30–9.30. Pris kr. 100,00
Startområdet er ved festpladsen, Stationsvej 5, Storvorde

Præmier:
Der er premier til de tre bedst placerede ryttere samt lodtrækning blandt alle rygnumre.

Parkering:
Ved Båndbyhallen eller SSB ca. 700 meter fra festpladsen.

3. halvleg.
Efter løbet er der en gratis øl/sodavand ved forevisning af rygnummer og fælleshygge/præmieuddeling i teltet på festpladsen. Vi kan oplyse at der er gratis sildebord fra kl. 12.00 i festteltet.

Vel mødt i Storvorde.

TJEK RUTEN HER:

Kraemmerrute
image-1350

 

 

 Tak til vores sponsorer:

Veje-VVS 2lead---Logo---Kvadrat A-led Autocenter-Storvorde Bovent Bygma 2capture Cafeteria EJG-Revision Erik-Lindeberg GymnastikbutikkenJVT Malerfirmaet-Preben-Larsen Mogens-Danmark Murerfirmaet-Bent Murerfirmaet-Hassing Nilfisk-Alto Sparnord Storvorde-Hvidevarer Superdaek 2lead DKlifte Sejlflod-hotel Storvorde-Transport

Oprettet d. 16. April 2014

Skriv en kommentar