RESULTAT: Grand Prix Linieløb (1. afdeling)

Efter årets første afdeling af Grand Prix’et 2013 Gult hold lagt sig i spidsen med flest samlede point. Stort tillykke! Download excel filen herunder for at se det samlede resultat.

Grand Prix 2013 (download excelfil)

Oprettet d. 1. May 2013
4 kommentarer til RESULTAT: Grand Prix Linieløb (1. afdeling)

  Warning: Use of undefined constant rt_comments - assumed 'rt_comments' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/team9280.dk/public_html/wp-content/themes/theme/comments.php on line 46
 1. René Olesen
  27. May 2013 at 22:52

  Endnu en hilsen til grønt hold…

  Tja, som resultaterne viser var der heller ikke i torsdags tale om “grøn bølge”. Der var nærmere tale om “rød bølge” da Martin Nymann gjorde rent bord med maksimum points – suverænt kørt! Så vi kan vel betragte det som et gult kort inden de tre sidste afdelinger, selvom det ser lidt sort ud i den samlede stilling (så fik jeg vist nævnt alle farver!)

  Men når det er sagt så kæmpede vi også mod alle odds. Der var blot fire grønne til start mod seks til otte fra de andre hold. Taktikken var således givet på forhånd: Hæng på så længe som muligt. Der var ikke plads til udbrudforsøg eller andre julelege, hvor en rytter eller to kunne ofres i et forsøg. 2. afdeling var fra start et spørgsmål om at begrænse skaden. Man turde næsten ikke tænke den tanke at vi skulle rammes af punkteringer som under 1. afdeling. Det var der under ingen omstændigheder plads til.

  Nå men vi lagde fornuftigt fra land og forsøgte da også at slå et hul på de sidste 5-600 meter i den flade spurt. Men hullet blev aldrig slået og det blev blot til et enkelt point til Allan for sin placering som nummer seks. Heller ikke i bakkespurten var der succes. Martin Nymann fra rødt hold havde taget maks point i begge spurter og det lå i kortene at det var rødt hold, de andre skulle kæmpe mod.

  Efter bakkespurten var der nogenlunde samling indtil skruerne blev strammet på Louisendal og Skomagerbakken. Super godt kæmpet Kenneth og Steen Dalsgaard! Fra starten af Skomagerbakken smuttede Martin Nymann og vinderen af 1. afdeling, Damien Cahill, afsted of fik hurtigt et hul på 1 minut. Dette hul blev stille og roligt udbygget til omkring et par minutter. Der var reelt kun sort hold til at køre udbruddet ind idet grønt hold nu blot havde Allan og jeg selv med i forreste gruppe. De to tempomaskiner i front havde diamanter i benene og samarbejdede fint, så v imåtte hurtigt acceptere at kampen om de to første placeringer var forbi for alle andre. Situationen for grønt hold blev håbløs da det utænkelige skete: Allan punkterede på toppen af Torderup bakken og måtte helt udgå 🙁

  Mens Martin slog Damien i kampen omførstepladsen var der lagt op til en spurt blandt ca. 10 mand om de sekundære placeringer. Her kom Lars Sørensen fra sort hold i mål umiddelbart før Steen Lind fra rødt hold efterfulgt af jeg selv.

  Vi kæmpede med det vi havde, men det rakte ikke i det store regnskab, selvom Kenneth og Steen Dalsgaard fik gode points. Med kun fire skud i bøssen var det en ulige kamp – især når vi igen blev ramt af en punktering 🙁

  Nu handler det som minimum om at gøre en god figur til de resterende afdelinger, og opskriften er klar: Flere grønne til start! Husk derfor at næste afdeling (enkeltstart) køres allerede på torsdag den 30. maj. Lad os få vendt bøtten og sat den grøne bølge igang!

 2. Kenneth Damsgaard
  3. May 2013 at 23:46

  Der er indkøbt nye dæk til næste Grand Prix 🙂

 3. René Olesen
  3. May 2013 at 22:36

  En lille hilsen til grønt hold…

  Så kom vi igennem 1. afdeling af årets Team 9280 Grand Prix. Det gik jo fint og alle kæmpede bravt – frugterne vi høstede af indsatsen kan I se i det vedhæftede Excel ark med den opdaterede status.

  For nogle var det første gang de deltog i et “rigtigt” cykelløb og jeg håber alle synes det var en god oplevelse. Jeg synes selv det er sjovt og hyggeligt med sådan en venskabelig dyst. Vi var jo usandsynligt uheldige idet både Morten, Kenneth og Lars punkterede Sad smile Havde det ikke været for de små skæbnesvangre sten på vejen havde vi faktisk fået mindst 116 point og sandsynligvis ligget nummer ét. Men ak, sådan gik det ikke. Positivt var det at én af vores “grønne” grønne holdkammerater, Hellan, kæmpede sig til gode point for holdet. Godt gået Hellan!

  Heldigvis er der fire afdelinger tilbage og masser af point tilbage, som de andre hold tror er deres Winking smile Lad os også håbe at der dukker endnu flere op fra hold grøn til næste afdeling – vi har brug for al den hjælp, vi kan få!

  Tak for kampen i torsdags.

 4. René Olesen
  3. May 2013 at 09:33

  Flere slanger til grønt hold! …eller færre sten på vejen.

Skriv en kommentar