Forårsklassiker med påhæng

Så er vi klar med et lille forårs arrangement. Vi har planlagt en lille ”træningsweekend” fra den 2-4 maj. Planen er at vi cykler fra Storvorde fredag den 2/5 først på eftermiddagen (ca. 13.30). Turen går så ned over Hadsund og videre ned til Voer-Mellerup færgen, som er en lille færgerute der har eksisteret siden 1610. Sidste sejlads er kl. 16.50 Her sejler vi over Randers fjord og sætter kursen mod Kaløvig Strandgård Camping (www.kaloevig-camping.dk). Turen bliver således, at vi kun cykler få km på hovedvej og er på ca. 110km. Vi cykler sammen i grupper, som er trafikmæssig forsvarligt og i fornuftigt tempo.

På Kaløvig Strandgård Camping, kommer vi til at bo i 5 personers camping hytter, af en ok standard. Lørdag vil der være planlagt et par cykelruter i de skønne Molsbjerge, således at der er noget for alle. Det bliver formentlig noget med, at vi finder et sted på ruten, hvor der er mulighed for at få en frokost. På camping pladsen er der en cafe hvor vi kan spise. Søndag er det planen, at dem som har overskud til det cykler hjem til Storvorde. På opfordring fra flere medlemmer synes vi at det kunne være en god ide at inviterer den bedre, ikke cyklende halvdel med. Håber at der er nogle som synes om ideen. Der er masser af ”udflugtsmuligheder” for de ikke-cyklende. Molsbjerge, Kalø slot, Glasmuseet Ebeltoft og selvfølgelig shopping muligheder i Århus. Det vil selvfølgelig også være muligt, at tage bilen derned enten fredag aften eller lørdag morgen.

Prisen pr. person, ved 5 personer pr. hytte bliver incl. færgeoverfart og morgenmad: kun 450,-.

Hurtig tilmelding er nødvendig da vi skal have booket hytter. Så ta’ beslutningen med det samme og meld jer til på: knudstrup@stofanet.dk eller morten@gevir.dk senest den 12/4

Er der spørgsmål så ring endelig Morten Ewing: 22446308 eller Morten Knudstrup: 29630530

Mvh
Morten Ewing, Hellan og Morten Knudstrup

Oprettet d. 20. March 2014

Skriv en kommentar