Forårs-træningslejer 2014

Som i proffernes cykel ABC har Team 9280 naturligvis også afholdt en forårstræninglejr. Det er her formen skal pudses af til sæsonens strabadser. Og præcis sådan blev det, da 14 ryttere i weekenden brugte dagene på cykel i det Midjyske. Det startede alt sammen fredag klokken 13.30 da startskudet lød ved Båndbyhallen. Foran rytterne lå 110 km. over Kongerslev, til Støvring, med færgen til Djursland ved Udbyhøj og dernæst med retning mod Mols Bjerge. Med side/medvind skulle man tro, at dette var en smal sag, men med punkteringer, sprængte kæder og skæve hjul viste distancen sig ikke at være den støste udfordring.
Alle nåede dog helskindet frem og med humøret i behold. Nogle mere brugte end andre og her skal der falde en særlig hyldest til Hellan og Hanne, som begge slog personlig distance rekord og vist fik flyttet nogle grænser. Super godt kørt d’damer! Fremme i Mols Bjerge viste sig en lille fin oase i det bakkede landskab. Med hyggelig atmosfære og god betjening var Kaløvig Strand Camping den perfekte base for træningslejren. Oven i købet havde Morten Sørensen, Inge Lise og Frank sørget for at hytterne var klar og dåsebajerne linet op til de trætte pedalatleter.
Efter et velfortjent bad og et måltid mad (kylling og pasta som det sig hør og bør – fritterne nævner vi ikke noget om) stod den på lidt epo i hytterne. Og så var der i øvrigt et par Facebook nomineringer til Inge Lise, Morten Sørensen og Jesper Lange, som skulle afvikles i Kalø Vigs kølige aftenskvulp. Jeg vil opfordre til at se udskejelserne på Facebook før de bliver offer for censur…
Dagen derpå blev depoterne fyldt op ved morgenbuffeten inden Mols Bjerge skulle udfordres. Turen gik gennem et fantastisk landskab med bondegårdsidyl for alle pengene. Danmarks højest beliggende natursø ved Agri blev passeret, og det er faktisk en ret berømt sø! En lokal bjergrytter kunne berette, at det var lige netop i denne sø molboerne nedsænkede byens kirkeklokke for at den ikke skulle falde i fjendens hænder. Et kvikt hoved iblandt dem foreslog at de satte et kryds i rælingen for at markere stedet hvor klokken blev sænket – så kunne man nemt finde den igen. Joh, klokken ligger sandsynligvis stadig på bunden af Agri sø. Også Helgenæs fyr på det allersydligste Djursland blev besøgt før forplejningszonen i Ebeltoft. Her havde Ewing atter sikret hyggen og reserveret bord til frokost midt i byens brostensbelagte gader.

Oprettet d. 9. May 2014

Skriv en kommentar