Århus rundt

33. udgave af Aarhus Rundt søndag den 3. juni 2012

I 2010 flyttede startstedet til Stautrup Hallen, der ligger cirka 5 km uden for Aarhus. Årsagen var at højne sikkerheden ved at undgå lyskurverne igennem Aarhus og skabe endnu bedre ruter for deltagerne.

Gode familieruter for alle
De to korte ruter på 25 og 54 km er gode familieegnede ture, selv om der på de 54 km bydes på et par stejle stigninger, der nok kan få pulsen op hos de fleste.

Krævende ruter med mange og stejle bakker
De to længste ruter på 81 og 123 km giver virkelige udfordringer, også for den trænede motionscykelrytter. Med højdemetertal på hhv. 700 og 1100 meter er der tale om krævende ruter, som gør det nødvendigt at være i god træning.

Gratis måltid mad efter løbet
Inkluderet i startgebyret er et måltid gratis mad når du er kommet i mål. Dit startnummer skal forevises ved udlevering af mad.

Tilmelding: Famile rabat og gruppe tilmelding med rabat
Som sidste år vil der være mulighed for at få familie rabat, hvor 1 barn under 12 år kan deltage gratis i følge med 1 voksen, der betaler fuld pris. Endvidere er der gupperabat ved tilmelding af minimum 10 personer. Læs mere om de forskellige rabat ordninger på tilmeldingssiden →  KLIK HER

Læs mere her: http://www.ckaarhus.dk/aarhus_rundt.asp

 

Oprettet d. 21. February 2012

Skriv en kommentar